Spring naar content

Wonen

Groen in huis

Planten en interieur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Groen in huis is geliefder dan ooit tevoren, mensen werken meer thuis en omringen zich graag met groen. Wij zijn er om plantadvies te geven op welke plaats in jouw interieur het groen zich op zijn best ontwikkeld. Alles wordt netjes ingeplant zodat de plant een leven mee kan.

Benieuwd waarom planten zo belangrijk zijn in je interieur? Wij leggen het graag aan je uit.

Onze expertise

Wij zijn vakmensen. En we houden van bloemen en planten. Dit combineren we door het geven van plant- en interieuradvies bij jou thuis. Meer groen in huis maakt gelukkig. En wij helpen je daar graag bij! Wij maken de beste match zodat jouw plant en interieur een plaatje worden!

Gratis advies thuis?

Onze groene vingers komen graag bij je op de koffie. Samen kijken we wat mooi past en welke plant en geschikt is voor een bepaalde plek. Zo’n groen meubelstuk in een mooie pot moet goed voelen natuurlijk!

Waarom kiezen voor plant- en interieuradvies bij ons?

  • Vakkundigheid.

Als bloemenzaak hebben wij diepgaande kennis van bloemen en planten. Onze expertise in groen zorgt ervoor dat we het beste advies kunnen geven over welke planten het beste geschikt zijn voor jouw unieke interieur.

  • Kwaliteit

Wij hechten enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Bloemen, planten, vazen, alles wat je bij ons koopt is van goede kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor ben je verzekerd van duurzame groene toevoegingen aan je interieur.

  • Persoonlijke aandacht

Voor iedere afspraak nemen wij voldoende tijd zodat we écht kunnen kijken naar jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Hierdoor kunnen we planten aanbevelen die niet alleen bij je interieur passen, maar ook bij jouw levensstijl.