Spring naar content

Bloemenwinkel Ulvenhout

Bloemenwinkel Ulvenhout

Ben jij net zo’n liefhebber van mooie bloemen en planten als wij? Bij V&V Bloemen en Wonen vind je een eigentijdse bloemen-, woon- en interieurwinkel in het gezellige Ginneken, op slechts 8 minuten rijden van Ulvenhout. Ons team staat daar altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte bloemen of accessoires. Shop je liever online? Dan kun je ook altijd een kijkje nemen in onze webshop.

 

Online bloemen kopen

Het bestellen van verse bloemen kan ook online. Voor iedere gelegenheid hebben we een prachtig boeket. Onze boeketten zijn altijd opvallend en gemaakt met bloemen en planten uit het seizoen, zodat jij altijd een prachtige bloemen kunt verwachten.

Onze webshop biedt ook een uitgebreid assortiment aan potten, accessoires, vazen, zijden planten en tableware, die snel en veilig bij je thuis worden bezorgd. Zoek je een mooie accessoire voor iemand, maar weet je niet zeker of het wat is? Neem je twijfel weg en geef een florale gift! Met de bloembon van V&V, maak je iemand altijd blij en kunnen ze zelf hun gewenste accessoire bestellen of kopen in de winkel. De waarde bepaal je zelf en je kunt de cadeaubon eenvoudig online bestellen.

Plant- en interieuradvies omgeving Ulvenhout

Plant en interieur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een huis met doordachte passende accessoires en planten is geliefder dan ooit. Naast verschillende positieve gezondheidseffecten, zorgen planten ook voor een gezellige en natuurlijke uitstraling. Wil jij óók meer groen en accessoires in huis, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Wij geven je graag persoonlijk interieur- en plantadvies over de ideale plek voor je nieuwe planten, welke planten en accessoires bij jou en jouw interieur passen en hoe je de planten het beste kunt verzorgen. Zo geniet je optimaal van je groene oase en accessoires thuis!

Contact en service V&V Bloemen en Wonen

Ben je nog op zoek naar een mooi boeket bloemen, een plant of interieurproduct, maar er nog niet over uit wat? Door ons te volgen op onze socials vind je de nieuwste inspiratie en blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen. Heb je een vraag of wil je graag een vrijblijvende afspraak inplannen zodat je samen met V&V kunt ontdekken wat je graag zou willen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel naar: 06-15696310. Je bent ook altijd welkom in onze winkel!