Spring naar content

Bloemenwinkel Princenhage

Bloemenwinkel Princenhage

Ben jij net zo’n liefhebber van mooie bloemen en planten als wij? Bij V&V Bloemen en Wonen vind je een moderne, gepassioneerde bloemen-, interieur- en woonwinkel in het gezellige Ginneken, op vijf luttele minuten rijden van Princenhage. Ons vakkundig en enthousiaste team staat daar klaar om je te helpen bij het vinden en samenstellen van een kakelvers boeket bloemen of het vinden van de perfecte plant. Alvast kijken wat we te bieden hebben? Dan kun je altijd een kijkje nemen in onze webshop.

 

Online bloemen bestellen

Het bestellen van verse bloemen kan ook online, voor iedere gelegenheid hebben we een prachtig boeket. Onze boeketten zijn altijd kleurrijk en gemaakt met bloemen uit het seizoen, zodat jij altijd de verste, mooiste bloemen in je boeket hebt. We houden van kleur, grote koppen en lange stelen. Met zo’n breed scala vind je zeker iets wat bij jouw unieke smaak past.

Onze zijden bloemen zijn van een ongekend hoge kwaliteit en bijna niet te onderscheiden van echte bloemen. Ze zijn bovendien onderhoudsvrij en gaan jarenlang mee. Zo geniet je keer op keer van bloemenpracht in huis. En heb je binnenkort een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid? Geef een bloembon cadeau! Hiermee geef je de ontvanger de vrijheid om zelf de mooiste bloemen en accessoires uit te zoeken in onze webshop of winkel. Bepaal eenvoudig de waarde van de bon en bestel deze gemakkelijk online. Bepaal eenvoudig de waarde van de florale gift en bestel online.

 

Plant- en interieuradvies nabij Princenhage

Plant en interieur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een huis met doordachte passende accessoires en planten is geliefder dan ooit. Planten dragen bij aan een natuurlijke, frisse uitstraling, wat planten ook erg populair maakt op de werkvloer.

Wil jij óók meer groen en accessoires in huis, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Wij geven je graag persoonlijk interieur- en plantadvies over de ideale plek voor je nieuwe planten, welke planten en accessoires bij jou en jouw interieur passen en hoe je de planten het beste kunt verzorgen. Zo geniet je optimaal van je groene oase en accessoires thuis!

Contact en service V&V Bloemen en Wonen

Ben je nog op zoek naar een mooi boeket bloemen, een plant of interieurproduct, maar er nog niet over uit wat? Door ons te volgen op Instagram of Facebook word je dagelijks geïnspireerd en blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen.

Heb je een vraag of wil je graag een vrijblijvende afspraak inplannen zodat je samen met V&V kunt ontdekken wat je graag zou willen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel naar: 06-15696310. Je bent ook altijd welkom in onze winkel!