Spring naar content

Bloemen bestellen

Heel gemakkelijk.

Iemand verrassen? Jezelf kietelen? Bestel gemakkelijk een boeket, met of zonder vaas. Bezorgen kan door heel Nederland. Bestel voor 12.00 uur en we zorgen dat je boeket nog dezelfde dag wordt afgeleverd.

Elke week of twee weken een vers seizoensboeket?

Dat regel je gemakkelijk via onze Mister Flowers. Hij levert je favoriete boeket thuis of op kantoor af op een dag in de week die jou uitkomt. Kijk hoe het werkt.

www.misterflowers.nl

Mannending
Mannending, een stoere combi van bloemen en takken. Ideaal voor iemand die graag iets krachtigs wil geven waar niet alleen bloemen de hoofdrol spelen. (afgebeeld 75,00 euro)
Brok liefde
Brok Liefde, rozen met alles erop en eraan. Een prachtige mix van de allermooiste tuin en Equador rozen gecombineerd met groenmaterialen van het seizoen. We werken met materialen van het seizoen, de kleuren van de rozen kunnen afwijken van de afbeelding.(afgebeeld 85,00 euro)
Verstild
Verstild kleurgebruik speelt de hoofdrol in dit type boeket. Zachte, nude tinten gecombineerd tot subliem kleurgebruik. We werken met materialen van het seizoen, de bloemen kunnen afwijken van de foto. (afgebeeld 60,00 euro)
Verzameling juweeltjes
Verzameling juweeltjes, de mooiste bloemen van het seizoen ingepakt als juweeltjes. Het draait om de bloem verder geen toevoegingen. (afgebeeld 35,00 euro)
Specials van de dag
Wil je je laten verrassen en geef je ons het vertrouwen? In de specials van de dag combineren we de mooiste materialen die de dag biedt. Het boeket wordt een totale verrassing! We werken met materialen van het seizoen, deze kunnen in combinatie met de verrassing anders zijn dan op de foto. (afgebeeld 100,00 euro)
Wildebras
Wildebras, bloemen alsof ze zo uit het veld geplukt kunnen zijn. Pure, veldachtige, kleurrijke bloemen gecombineerd met grassen en mooie groensoorten. We werken met materialen van het seizoen, de bloemen op de foto kunnen afwijken. (afgebeeld 50,00 euro)
Feest
Een feest om te geven, dit mooie kleurrijke boeket gevuld met een mix van krachtige bloemen. We werken met materialen van het seizoen, de bloemen kunnen afwijken van de foto. (afgebeeld 95,00 euro)